Aivoterveyttä Muistipuisto-verkkopalvelusta

Muistiliitto ja Miina Sillanpään Säätiö ovat julkaisseet uuden Muistipuisto-palvelun. Se on maksuton verkkopalvelu kaikille, jotka arvostavat aivojensa hyvinvointia ja haluavat pitää huolta aivoterveydestään.

Teksti: Ari Liimatainen
Kuvat ja videot: Muistiliitto, Miina Sillanpään Säätiö

Helppokäyttöinen Muistipuisto johdattaa pienin ja toistuvin teoin kohti aivoterveellisempää elämää. Muistipuisto yhdistää monipuolisen tiedon ja innostavan tekemisen ainutkertaisella, käyttäjilleen iloa tuottavalla tavalla.

Helppokäyttöisessä ja selkeässä Muistipuistossa voi treenata aivoja, jumpata, muistella, rentoutua ja napata talteen aivoterveelliset ruokareseptit.

Muistipuisto sopii muistisairaiden ihmisten ja läheisten lisäksi kaikille aivoterveydestään kiinnostuneille ikääntyville henkilöille. Voidakseen hyvin aivot tarvitsevat sopivassa suhteessa mielihyvää, haasteita ja palautumista. Näitä kaikkia löytyy Muistipuistossa, www.muistipuisto.fi

Muistipuistoa voi kokeilla myös iPad-tabletilla, joita omaishoitajat saavat lainaksi maksutta Pääkaupungin Omaishoitajat ja Läheiset ry:stä.

Muistiystävällisiä tekoja

Kansallista Muistiviikkoa vietetään vuosittain Maailman Alzheimer-päivän aikoihin. Tänä vuonna Muistiviikolla (17. – 23.9.2018) kannustetaan tekemään muistiystävällisiä tekoja.
Muistiystävällinen teko voi olla vaikkapa aivoterveydestä ja Muistipuistosta vinkkaaminen ystävälle.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!