Entinen omaishoitaja, lähde Nuuksioon

Entisten omaishoitajien hyvinvointipäivä järjestetään keskiviikkona 29. elokuuta. Ilmoittaudu mukaan!

Teksti: Ari Liimatainen
Kuva: Hotelli Nuuksio

Nuuksio on oivallinen retkikohde, sillä kansallispuisto tarjoaa runsaasti merkittyjä reittejä ja aktiviteetteja. Nuuksiossa on kauniita rotkoja ja kallioita sekä aarniometsiä, järviä ja lampia.

Entisten omaishoitajien hyvinvointipäivä tarjoaa toimintaa oman valinnan mukaan. Aamupäivällä on mahdollisuus käydä rantasaunassa ja uimassa tai nauttia Nuuksion luonnosta omatoimisesti ulkoillen. Patikointia varten voi lainata kävelysauvoja. Tarjolla on myös erilaisia pihapelejä, kuten frisbeegolfia, petankkia, mölkkyä ja tennistä.

Lounaan jälkeen on vuorossa yhteistä keskustelua takkatilassa, tuolijumppaa, rentoutusta ja hengitysharjoituksia. Päiväkahvin jälkeen kello 16 suunnataan kohti kotia.

Ilmoittaudu mukaan

Lähde mukaan! Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu 24.8. mennessä puhelimitse 040 533 2710 tai sähköpostilla lea.lindqvist@polli.fi. Omavastuu on 15 e/hlö. Muistathan ottaa oma pyyhkeen ja uimapuvun. Mikäli sinulla on hankaluuksia päästä omatoimisesti Nuuksioon, autamme tarvittaessa yhteiskuljetuksen järjestelyssä.

Tiedustelut:
Lea Lindqvist, 040 544 0311
Minna Kataja-Rahko, 040 526 1772

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!