Kimmo Ohtonen rohkaisee osoittamaan lempeyttä

Kimmo Ohtonen on ajanut viime aikoina upeasti omaishoitajien asiaa. Joulukuussa hän kehottaa meitä kaikkia olemaan lempeitä toisillemme.

Teksti: Ari Liimatainen
Kuva: Minna Kataja-Rahko

Toimittaja Kimmo Ohtonen on Veikkauksen Inhimillisiä uutisia -verkkolehden joulukuun vieraileva päätoimittaja. Hän on valinnut kuukauden teemaksi lempeyden.

Ohtonen toivoo, että olisimme lempeämpia toisiamme kohtaan. Lempeä ihminen ei ole heikko eikä lälly, päinvastoin.

Video: Inhimillisiä uutisia, Veikkaus

Kimmo Ohtonen haastaa meidät kohtaamaan joulukuussa ihmisiä, joiden kanssa olemme eri mieltä. Antaa asioiden riidellä, mutta opetellaan lempeyttä toisiamme kohtaan. Otatko haasteen vastaan?

Lue Kimmo Ohtosen pääkirjoitus ”Voiko maailman pelastaa Gandhin opeilla?Inhimillisiä uutisia on Veikkauksen tuottama verkkomedia.

Omaishoitajien asialla

Omaishoitajien viikolla Kimmo Ohtonen juonsi Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n Maailman tärkein työpaikka -kampanjan avajaistilaisuuden eduskunnan Pikkuparlamentissa. Maailman tärkein työpaikka on omaishoitajan työ kotona.

Eduskunnassa omaishoitajan puheenvuoron käytti puolisoaan hoitava Maria Jukka (yläkuvassa Kimmo Ohtosen kanssa). Hän kertoi, että omaishoito on raskas ja vaativa mutta samalla rakas tehtävä.

Tilaisuus oli samalla Maailman tärkein työpaikka -videon ensiesitys.

Video: Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry

#maailmantärkein #omaishoitajat

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!