Lähde länteen! Iso Omena kutsuu elokuviin ja yhteiselle lounastauolle

Tervetuloa Maailman tärkein työpaikka -kampanjan iloiselle seuramatkalle Espooseen!

Teksti: Ari Liimatainen

Kauppakeskusyhtiö Citycon osallistuu Pääkaupunkiseudun omaishoitajien Maailman tärkein työpaikka -kampanjaan tarjoamalla elokuvanäytöksen ja lounaan kauppakeskus Isossa Omenassa ti 12.2. kello 11.

Iso Omena sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Matinkylässä. Sinne on helppo ja nopea matkustaa suoraan metrolla tai linja-autolla. Kauppakeskus on Länsimetron ensimmäisen vaiheen pääteasema. Myös liityntäliikenteen bussiterminaali sijaitsee kauppakeskuksen alapuolella.

Tulostettava A4-flaijeri

Ihmisen osa -elokuva

Ihmisen osa -elokuvan yksityisnäytös alkaa kello 11 Finnkino Omenassa. Lue lisää elokuvasta!

Finnkino Omena sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa. Se on Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus, jonka kaikissa saleissa on induktiosilmukat ja entistä leveämmät pyörätuolipaikat (2–3 paikkaa/sali).

Elokuvan kesto on 108 minuuttia. Saliin mahtuu 262 katsojaa.

Lounas ravintola Retrossa

Elokuvan jälkeen kello 13 alkaen on mahdollisuus nauttia lounas yksityistilaisuudessa ravintola Retrossa. Retro on kodikas ja viihtyisä lounaspaikka, johon mahtuu kerralla noin 160 asiakasta.

Maksuton osallistuminen

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Kauppakeskusyhtiö Citycon tarjoaa elokuvanäytöksen ja lounaan omaishoitoperheille. Tähän tilaisuuteen myös hoidettavat ovat tervetulleita, ja toki mukaan voi ottaa vaikka ystävän.

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Isossa Omenassa on yli 200 muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan erikoisliikettä, erinomainen päivittäistavarakaupan tarjonta ja monipuolinen valikoima yksityisiä sekä julkisia palveluita.

Toimi näin

Ilmoittaudu ennakkoon internetissä vaikka heti! Ilmoittautuminen puhelimitse (Tiina Sirkiä, 040 533 2710) alkaa ke 30.1. klo 9.

Huomaathan, että ilmoittautuminen lounaalle päättyy ma 4.2. klo 23. Elokuviin voi ilmoittautua 11.2. klo 23 asti.

Maailman tärkein työpaikka

Maailman tärkein työpaikka -kampanja tarjoaa omaishoitajille tänä vuonna monenlaisia hengähdystaukoja.

Ilman omaishoitajaa läheinen ihminen – erityislapsi, sairas puoliso, vanha äiti tai isä – ei voisi asua kotona rakkaidensa ympäröimänä. Mutta tästäkin työstä olisi päästävä tauolle – edes joskus.

#maailmantärkein #omaishoitajat

 

Näe, huomaa, kuule. Kiitos, että välität!