Tervetuloa Ratamestarinkadulle

Pääkaupunkiseudun omaishoitajien uusi osoite on Itä-Pasilassa.

Teksti: Ari Liimatainen

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry muuttaa nykyaikaiseen kiinteistöön Pasilan ytimessä. Osoite on Ratamestarinkatu 7.

Toiminnanjohtaja Marja Ruotsalainen toivottaa omaishoitajat ja yhteistyökumppanit lämpimästi tervetulleiksi uusiin toimitiloihin. Raikkaat tilat, joustavat kulkuyhteydet ja lähialueen palvelut ratkaisivat paikanvalinnan.

– Vihdoinkin uusi tila mahdollistaa toimintamme täysipainoisen kehittämisen. Luoksemme on entistä helpompi tulla kertomaan kuulumisia ja osallistumaan vertaisryhmiin. Toimitila on aiempaa suurempi, valoisampi ja esteettömämpi.

Vieraat ilmoittautuvat A-rapun aulapalvelussa, josta työntekijä noutaa toiseen kerrokseen. Katutasossa on myös lounasravintola.

Toimisto suljettuna 19.8. asti

Länsi-Pasilan toimisto on nyt suljettu lopullisesti.

Marja Ruotsalainen kertoo, että uusien tilojen saaminen on ollut toiveissa jo usean vuoden ajan.

– Toimintakulttuurimme muuttuu ja hyvä niin. Viime vuonna havaitut sisäilmaongelmat vauhdittivat päätöstä, vaikka toimistojen hintataso on pääkaupunkiseudulla korkea.

Työntekijät muuttavat Ratamestarinkadulle elokuussa kesälomien jälkeen. Toiminta jatkuu täysipainoisesti maanantaina 19. elokuuta.

Tupaantuliaisista sekä uusista tilaisuuksista ja ryhmistä ilmoitetaan polli.fi-sivuilla, Oma-jäsenlehdessä, uutiskirjeessä, Facebookissa ja Twitterissä. Tietoja päivitetään sitä mukaa kuin ne varmistuvat.

Oma-lehti 3/2019 ilmestyy 22. elokuuta.

Joukkoliikenne sujuu

Ratamestarinkadulle on helppo tulla. Pasilan asemalta on viiden minuutin kävelymatka, raitiovaunupysäkit sijaitsevat kiinteistön kulmalla ja bussit kulkevat monesta suunnasta. Pasilaan pääsee raitiovaunuilla 7, 2 ja 9. Reitin ja pysäkit voi katsoa HSL:n sivuilta.

Viimeistään kun kauppakeskus Tripla ja uusi asema valmistuvat, Itä-Pasilassa on miellyttävä kulkea myös jalan ja polkupyörällä. Pyöräilyn pääverkko kulkee Pasilan kautta, ja kaupunginosassa on useita kaupunkipyöräasemia.

Autolla voi saapua kolmen Hakamäentieltä Pasilaan kääntyvän liittymän kautta tai Mäkelänkadun suunnasta. Sörnäisistä tullaan Teollisuuskatua pitkin ja keskustasta Nordenskiöldinkadun kautta.

Tervetuloa Ratamestarinkadulle!

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!