Uusi Oma-jäsenlehti on ilmestynyt

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n uusi Oma-lehti postitetaan jäsenille elokuun viimeisellä viikolla. Luvassa on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua…

Teksti: Ari Liimatainen

Vanhan hääperinteen elementit sopivat kuvaamaan mainiosti Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n jäsenlehden uudistusta. Häälorussa jotain vanhaa kertoo menneistä asioista, jotka seuraavat mukana uuteen. Jotain uutta symboloi yhteistä tulevaisuutta ja jotain lainattua kuvaa kaikinpuolista luottamusta.

Uuden jäsenlehden nimi on Oma – Pääkaupunkiseudun omaishoitajat.

Uutta luodessa meille on ollut itsestäänselvää, että jo vanhastaan pidetyn jäsenlehden parhaat puolet seuraavat mukana Oma-lehteen. Tuttuja kasvoja ja tunnelmakuvia yhteisistä tilaisuuksista on luvassa kuten ennenkin. Assistenttimme Tiina Sirkiä pitää edelleen huolen, että kaikki tilaisuudet ja tapahtumat löytyvät lehdestä kätevästi.

Jenni Haukio tervehtii ensimmäisen Oma-lehden lukijoita runolla.

Uusi Oma-lehti näyttää erilaiselta kuin vanha jäsenlehti. Jotain sinistä kuuluu yhdistyksen nykyiseen ilmeeseen, mutta myös vihreä hehkuu uusissa raikkaissa sävyissä. Selkeä painoasu houkuttelee lukemaan entistä runsaampia juttuja.

Lehti kertoo edelleen yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista, mutta samalla haluamme osallistua entistä aktiivisemmin keskusteluun omaishoidosta, erityisesti Vantaalla ja Helsingissä. Tavoitteena on, että omaishoitajien ja kokemusasiantuntijoiden näkemykset pääsevät esille.

Kirjoittajiksi lainaamme myös ulkopuolisia asiantuntijoita. Kutsuvieras-palstalla näkemyksistään kirjoittavat muun muassa omaishoidon päättäjät.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry on toiminut 20 vuotta omaishoitajien tukena, ja kaikkien aikojen ensimmäinen Oma-lehti on nyt tullut painosta. Kun uusi lehti kopsahtaa postiluukusta, toivomme lukijapalautetta. Tervetuloa Oma-jäsenlehden lukijaraatiin verkossa! Kertokaa mielipiteenne, lähettäkää juttuvinkkejä ja antakaa kehitysideoita.

Oma on pääkaupunkiseudun omaishoitajien ikioma lehti.

Oma – Pääkaupunkiseudun omaishoitajat 3/2018

Uusi Oma-lehti ilmestyy elokuun viimeisellä viikolla. Mukana on juttuja muun muassa seuraavista aiheista:

Oma – Pääkaupunkiseudun omaishoitajat

● Tasavallan presidentin puolison, rouva Jenni Haukion tervehdys
● Keskustelkaa yhdessä iäkkään omaishoitajan avuntarpeesta
● Tunnelmia 20-vuotisjuhlasta ja -seminaarista
● Apulaispormestari Sanna Vesikansa: Omaishoidon kehittäminen on Helsingille tärkeää
● Ilon helmiä Vantaan vertaisryhmistä
● Omaishoitaja Maria Jukka: Omaishoitaja, mitä sinulle kuuluu?
● Tukipäätökseen voi hakea muutosta
Katso pohjoista taivasta -runokirjojen (toim. Jenni Haukio) arvonta
● Syksyn toimintakalenterissa kymmenittäin ryhmiä ja tapahtumia

Liity Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Saat painetun lehden neljä kertaa vuodessa postitse. Näköislehden voi lukea verkossa.

 

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!