Maahanmuuttajatyön kehittäjä

Oletko Sinä Pääkaupunkiseudun omaishoitajien uusi maahanmuuttajatyön kehittäjä?

Haemme sosionomia (AMK) tai henkilöä, jolla on vastaava tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on asiantuntemusta sosiaali- ja terveysalan palveluista sekä kulttuurisensitiivinen työote. Erityisesti vammaispalveluiden tuntemus katsotaan eduksi.

Haluat olla mukana edistämässä maahan muuttaneiden omaishoitoperheiden osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Tarvitset verkostotyötaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelua. Arvostamme suuresti, jos puhut arabiaa tai somalia. Tulet työskentelemään maahanmuuttajatyöstä vastaavan henkilön työparina osana lämminhenkistä ja kehittämismyönteistä työyhteisöä.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus 2 598,05–2 966,87 euroa kokemusvuosien mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa.

Työsuhde alkaa 1.10.2019 (mahdollisuus aloittaa myös aikaisemmin). Lähetä vapaamuotoinen hakemus 21.8.2019 mennessä osoitteella tuulikki.hakala@polli.fi. Tarvittaessa saat lisätietoja p. 046 922 3590.

Tuettu Veikkauksen tuotoillaTervetuloa mukaan edistämään omaishoitoperheiden hyvinvointia!

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on omaishoitajien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Neuvomme omaistaan hoitavia, kehitämme omaishoidon tukitoimia ja järjestämme vertaistoimintaa Helsingissä ja Vantaalla.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!