Avoin työpaikka: maahanmuuttajatyön kehittäjä

Oletko Sinä Pääkaupunkiseudun omaishoitajien uusi maahanmuuttajatyön kehittäjä?

Paikka on täytetty, kiitos mielenkiinnosta!

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut järjestötyön keinoin edistämään maahan muuttaneiden omaishoitoperheiden osallisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Hakijalta edellytetään sosionomin (AMK) tutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta, asiantuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmästä, yhteistyötaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Sen lisäksi arabian tai somalin kielen taito katsotaan eduksi.

Miten voisit hyödyntää omaa osaamistasi tässä työssä?

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkka on 2 598,05–2 966,87 euroa kuukaudessa kokemusvuosien mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa.

Jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella tuulikki.hakala@polli.fi.

Hakemuksen liitteeksi tulee kirjoittaa enintään yhden sivun pituinen teksti siitä, miten järjestötyössä voisimme mielestäsi tavoittaa ja tukea maahan muuttaneita omaishoitoperheitä sekä miten voisit hyödyntää omaa osaamistasi tässä työssä.

Tarvittaessa saat lisätietoja p. 046 922 3590. Tervetuloa mukaan edistämään omaishoitoperheiden hyvinvointia!

Tuettu Veikkauksen tuotoilla

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on omaishoitajien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Neuvomme omaistaan hoitavia, kehitämme omaishoidon tukitoimia ja järjestämme vertaistoimintaa Helsingissä ja Vantaalla.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!