Virkistyslomanen

Järjestämme Ragnar Ekbergin -säätiön avustuksella virkistysviikonlopun vanhemmille, jotka hoitavat kotona erityis- tai pitkäaikaissairasta lasta tai nuorta.

Virkistyslomanen on tarkoitettu mukavaksi ja rentouttavaksi irtautumiseksi arjesta. Tärkeintä on lähteä sunnuntaina kotiin levänneenä, toivottavasti myös vertaistukea, uusia arjen voimia ja ehkä ystäviäkin löytäneenä.

AIKA pe 27.9.–su 29.9.2019, saapuminen perjantaina klo 16 lähtien
PAIKKA Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68, Espoo

Virkistyslomanen on tarkoitettu vanhemmille yksin tai kaksin. Lomasen omavastuuhinta on yksin osallistuville 30 € ja pariskunnilta 25 €/hlö. Hintaan sisältyy majoitus kahden tai yhden hengen huoneissa täysihoidolla.

Lauantaille on varattu rantasauna, uintimahdollisuus Siikajärvessä. Ohjelmassa esimerkiksi asiantuntijavinkkejä hyvinvoinnin tueksi. Järjestettyyn ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Virkistyslomaselle haetaan pienellä hakukaavakkeella. Kaavake on täytettävissä tästä linkistä yhdistyksen nettisivuilla tai sen voi pyytää yhdistyksen toimistolta. Mukaan mahtuu 25 henkilöä. Hakuaika 13.9. saakka. Tehdään yhdessä mukava hengähdyshetki arkeen!

Lisätietoja:

Lea Lindqvist
lea.lindqvist@polli.fi
040 5440311

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!