Omaishoitajien viikon supertiistai

Ihanaa omaishoitajien viikkoa, rakkaat ystävät! Tiistai on runsastapahtumainen päivä.

Teksti: Ari Liimatainen

Olette kaikki tervetulleita tiistaina 27.11. sekä eduskunnan Kansalaisinfoon klo 11.30 että Kinaporin monipuoliseen palvelukeskukseen klo 13.30.

Helsingin Sanomat 27.11.2018

Omaishoitajien viikon supertiistaina alkaa Maailman tärkein työpaikka -omaishoitokampanja. Toimittaja Kimmo Ohtonen on vieraillut omaishoitoperheiden luona, ja Kansalaisinfon tilaisuus on Maailman tärkein työpaikka -videon ensiesitys.

Tilaisuudessa kuullaan omaishoitaja Maria Jukan puhe ja eduskuntaryhmien kommenttipuheenvuorot. Tilaisuuden juontaa Kimmo Ohtonen.

Haluamme herättää keskustelua omaishoidon merkityksestä ja antaa konkreettisia hengähdystaukoja maailman tärkeimmästä työstä. Ilman omaishoitajaa läheinen ihminen – erityislapsi, sairas puoliso, vanha äiti tai isä – ei voisi asua kotona, mutta tästäkin työstä olisi päästävä tauolle – edes joskus.

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Haluamme samalla kiittää omaishoitajia, omaishoidon kokemusasiantuntijoita ja vapaaehtoisia upeasta yhteistyöstä.

Moninainen omaishoito

Jokainen omaishoitotilanne on erilainen. Kinaporin monipuolisessa palvelukeskuksessa näkökulmia omaishoidon arkeen tarjoavat kello 13.30 – 16 muun muassa nuoret omaistaan hoitavat, sateenkaariperheet ja monikulttuuriset omaishoitoperheet. Tilaisuus on tarkoitettu omaishoitajille, omaishoidosta kiinnostuneille, opiskelijoille ja ammattilaisille.

Ensi-ilta myös verkossa

Omaishoitajien viikon supertiistain tunnelmia voi katsoa illalla myös verkosta, https://www.polli.fi.

Maailman tärkein työpaikka -videon ensiesitys on 27.11. Facebookissa ja YouTubessa kello 19.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!