Vapaaehtoiset

Jokainen omaishoitoperhe on omanlaisensa ja jokaisen perheen tuen tarpeet ovat erilaisia. Yksinäisyys on usein läsnä omaishoitoperheissä. Tarvitaan siis ilon tuojia niin koteihin kuin omaishoitajille tarjottaviin toimintoihin.

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:ssä toimii tällä hetkellä mm. kahvila-avustajia, älylaiteohjaajia, puhelinkavereita, ystävätoimijoita, juhlien järjestäjiä, retkiavustajia, ulkoilukavereita, vertaisohjaajia sekä kokemusasiantuntijoita.

Vapaaehtoistoiminta muokataan vapaaehtoisten mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Vapaaehtoisena voit tuoda osaamisesi ja apusi omaishoitoperheen tueksi. Valitse oma tapasi auttaa ja olla mukana vapaaehtoisena!

Tukiessasi omaishoitoperhettä saat itsellesi mielekkään harrastuksen ja hyvää mieltä. Koulutamme sinut tehtävääsi ja olemme aina tukenasi. Tarjoamme uusia mahdollisuuksia kehittyä vapaaehtoisena ja löytää uusia tapoja tehdä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoisia tuetaan säännöllisillä tapaamisilla, toiveiden mukaisilla illanvietoilla ja yllätysohjelmilla.

Ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, mikä voisi olla sinun juttusi.

Soili Hyvärinen
0400 727 756
etunimi.sukunimi@polli.fi

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!