70 vuotta täyttäneille uusi alennus joukkoliikenteeseen

HSL uudistaa joukkoliikenteen maksuvyöhykkeet ja liput keväällä 2019. Samalla 70 vuotta täyttäneille tulee 50 prosentin alennus kello 9–14.

Teksti: Ari Liimatainen
Kuva: HSL

70 vuotta täyttäneiden uusi alennus on voimassa vain kello 9–14 alkavilla matkoilla arkisin ja viikonloppuisin. Lipun hinta on 50 prosenttia aikuisten lipun hinnasta. Alennuksen saa HSL-kortilla ostettavista arvo- ja lisävyöhykelipuista.

Voidakseen ostaa alennushintaisia lippuja 70 vuotta täyttäneiden pitää käydä palvelupisteessä päivittämässä HSL-kortti. HSL on aloittanut asiakasryhmän päivitykset jo nyt. Kortin päivittäminen on maksutonta.

Uusien vyöhykkeiden myötä eläkeläisalennusta saavat asiakasryhmät yhdistetään yhdeksi asiakasryhmäksi, jonka alennusprosentti on 50. Jos saat jo nyt eläkeläisalennusta, sinun ei tarvitse päivittää HSL-korttia palvelupisteessä.

Alennushintaiset liput tulevat myyntiin kuitenkin vasta, kun uudet vyöhykkeet otetaan käyttöön. Uudistuksen päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta pyrkimyksenä on siirtyä uusiin vyöhykkeisiin kevään aikana.

HSL-kortin asiakasryhmän voi päivittää missä tahansa palvelupisteessä: HSL:n Rautatientorin, Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteissä, Espoon, Vantaan ja Keravan asiointipisteissä sekä Kauniaisten, Tuusulan, Sipoon ja Siuntion palvelupisteissä.

Lisätietoa uusista vyöhykkeistä ja lippujen hinnat: hsl.fi/uudetvyöhykkeet

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!