Uusi nettisivusto omaishoitajien tueksi

Tervetuloa entistä parempaan verkko­palveluumme! Kaikki ei ole vielä paikoillaan, mutta uutta aineistoa karttuu päivittäin. Tutustu ja kommentoi. Tilaa uutiskirje ja pysyt ajan tasalla.

Teksti: Ari Liimatainen

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n koko henkilökunta toivoo, että uusittu sivusto tukee omaishoitajia ja yhteistyökumppaneita entistä paremmin. Kerro, mitä mieltä olet.

Tämän sivuston rakenne

Pöytätietokonella sivuston päävalikossa on seitsemän pääotsikkoa, joista voi avautua alaotsikkoja. Kännykällä ja tabletilla näkymä on hieman erilainen.

1. Etusivu

Etusivun ylälaidassa on päävalikko ja hakukenttä. Hakuja voi tehdä napauttamalla suurennuslasin kuvaa, kirjoittamalla hakusanan ja painamalla enter-näppäintä. Oikeassa yläkulmassa ovat Facebook-, Twitter– ja YouTube-painikkeet. Seuraa someen!

Etusivulla näkyvät tuoreimmat omaishoitouutiset tai -jutut. Näistä osa julkaistaan Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n jäsenlehdessä. Oikeassa laidassa on Ajankohtaista-palsta, jonka otsikot näkyvät myös muilla sivuilla.

Alalaidassa julkaistaan tuoreeltaan uutisia Helsingin ja Vantaan terveys- ja sosiaalipalveluista. Sieltä voi tutustua myös Omaishoitajaliiton, Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Kelan ajankohtaisiin asioihin. Otsikot näkyvät muillakin sivuilla.

2. Omaishoitajat

Omaishoitajat-sivuilla on yleistä tietoa omaishoidosta sekä Helsingin ja Vantaan käytänteistä.

3. Kokemusasiantuntijat

Koulutetut omaishoidon kokemusasiantuntijat toimivat vertaisohjaajina ryhmissä tai ryhmänohjaajina. He ovat tukihenkilöitä, kokemuskouluttajia ja kertovat kokemuksistaan monipuolisesti esimerkiksi mediassa, tilaisuuksissa ja oppilaitoksissa. Tällä sivulla on tietoa toiminnasta.

4. Vapaaehtoiset

Tutustu Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n vapaaehtoistoimintaan. Tule mukaan!

5. Tapahtumat

Tapahtumakalenterissa esitellään yhdistyksen toimintaa, ryhmiä, retkiä ja tilaisuuksia. Ota huomioon ohjeet ilmoittautumisista ja peruutuksista. Yhteyshenkilö: Tiina Sirkiä, puh. 040 533 2710, s-posti tiina.sirkia[at]polli.fi

6. Other languages

Sivu esittelee yhdistyksen monikulttuurista toimintaa ja tarjoaa materiaalia omaishoidosta useilla eri kielillä.

7. Yhdistys

Sivulla esitellään Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n toimintaa sekä henkilökunta ja hallitus. Voit liittyä jäseneksi, tutustua materiaaleihin ja lukea tietosuojaselosteet. Tätä kautta löytyy myös yhdistyksen oma jäsenlehti, Omaishoitajaliiton Lähellä-lehti sekä materiaalia omaishoidosta.

Juttujen jakaminen

Joka sivun alalaidassa on painikkeet, joilla sivun voi jakaa helposti Facebookissa, Twitterissä ja sähköpostitse. Kiitos että välität!

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajat saavat sähköpostiin koosteen yhdistyksen tulevista tapahtumista ja omaishoitouutisista noin kerran kuukaudessa.

Tilaa uutiskirje: kirjoita sähköpostiosoite alla olevaan laatikkoon ja napauta Tilaa-painiketta.

[mc4wp_form id=”392″]

Anna palautetta!

Odotamme kommenttejasi uusitun nettisivuston toimivuudesta, rakenteesta ja sisällöstä. Ole hyvä ja anna palautetta. Kiitos jo etukäteen!

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!