Psykiatrinen sairaanhoitaja Päivi Latvala aloitti 21.2. Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:llä

teksti: Päivi Latvala

Olen Päivi Latvala ja aloitin työskentelyn Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:ssä helmikuussa 2022. Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja sekä työnohjaaja. Tällä hetkellä ohjaan omaishoitajien ryhmää, joilla on muistisairas läheinen. Ryhmä on nyt täynnä. Uuden ryhmän perustaminen syksyllä on suunnitteilla. (Voit tutustua ryhmän sisältöön tästä linkistä)

Minulla on myös mahdollisuus joihinkin yksilövastaanottoihin omaishoitajille, jotka toivovat tuki/ohjauskeskustelua omaan tilanteeseensa. Minulle voi siis soittaa numeroon 050 4401 551 ja varata keskusteluajan, joka voidaan toteuttaa asiakkaan kotona tai toimistollamme.

Minulla on pitkä hoitotyön tausta.  Viimeiset vuodet olen toiminut muistikoordinaattorina Espoossa ja Helsingissä sekä omaishoitajien kuntoutuksen parissa. Mielenkiintoni on ehdottomasti omaishoitoperheiden hyvinvoinnin lisäämisessä ja kuulluksi tulemisessa.

Omaishoitaja, ole rohkeasti yhteydessä minuun paivi.latvala@polli.fi, mikäli sinusta tuntuu, että pohdit liian usein yksin omaishoitotilanteeseen ja omaan mielenhyvinvointiisi liittyviä kysymyksiä. Asioiden avaaminen toisen ihmisen kanssa saa liikkeelle aina jotain uutta, vaikka vain ihan pientäkin.

 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan joukkoomme Päivi, toivottaa pollin poppoo 🙂

 

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!