Tauko omaishoitajalle – Hoiva-apua maksutta kotiin

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry tarjoaa virkistystaukoja omaishoitajille.

Teksti: Ari Liimatainen

Helsinkiläisillä ja vantaalaisilla omaishoitajilla on nyt mahdollisuus lähteä virkistäytymään vaikka taidenäyttelyyn, elokuviin tai teatterikäynnille. Hoiva-alan ammattilainen tulee kotiin tauon ajaksi.

Tauko omaishoitajalle ei ole tarkoitettu äkilliseen hoivatarpeeseen, vaan omaishoitajan virkistykseksi. Omaishoitaja voi käyttää ajan mielensä mukaan.

Hoiva-apua tulee kysyä puhelimitse vähintään viikkoa etukäteen ja lapsiperheisiin kahta viikkoa etukäteen. Tarkoitukseen varattu soittoaika on keskiviikkoisin kello 9.30–10.30.

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n valitsemat yrittäjät vastaavat hoivatilanteista omaishoitoperheissä. Yhdistys tarjoaa virkistystauot lahjoitusvaroilla osana Maailman tärkein työpaikka -kampanjaa. Maksuton palvelu on siis voimassa niin kauan kuin tätä tarkoitusta varten saadut lahjoitukset riittävät.

Omaishoitaja, toimi näin

Kysy hoiva-apua tauon ajaksi Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:stä.

1.    Soita keskiviikkona klo 9.30-10.30 numeroon 050 472 5247.

2.    Varaudu kertomaan

  • milloin tarvitset 2 – 4 tunnin tauon
  • millaista apua kotona tarvitaan ja mitä toimintoja läheisesi hoitoon kuuluu sinä aikana, kun olet poissa.

3.    Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry välittää tiedot hoivayrittäjälle, joka ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte sopia käytännön järjestelyistä tarkemmin yhdessä.

Voit kysyä lisätietoja numerosta 050 472 5247 keskiviikkoisin kello 9.30-10.30.

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n kanssa taukoja toteuttavat Alina Hoivatiimi Oy, HelliE Hoivapalvelut, Kotihoito Päiväkumpu Oy, Med Group Onni-hoiva, Omaishoidon Apu, Omaishoitopalvelu Vohveli, Palvelukauppa KodinOnni Oy, Seurana Oy, Vantaan Seniorihoiva Oy Loistohoiva ja Väestöliiton kotisisar.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!