Tervetuloa omaishoitajien infotilaisuuteen

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi järjestää alle 65-vuotiaiden henkilöiden omaishoitajille tarkoitetun infotilaisuuden etänä.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi tiedottaa:

Hyvä omaishoitaja,

järjestämme 9.3.2021 klo 16.30–18.00 alle 65-vuotiaiden henkilöiden omaishoitajille tarkoitetun infotilaisuuden etänä. Koronatilanteen vuoksi emme voi tavata henkilökohtaisesti, mutta teemme osallistumisen helpoksi ja toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan mukaan. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, tablettilaitteen tai puhelimen, jossa on internetyhteys.

Tilaisuus järjestetään Teams-järjestelmän kautta. Pääset osallistumaan tapahtumaan klikkaamalla sähköpostiisi lähetettävää linkkiä. Tilaisuuteen mahtuu 200 osallistujaa. Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia.

Infotilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia asioita ja vastataan ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin.

Pyydämme tilaisuudesta kiinnostuneita ilmoittautumaan sähköpostilla merja.jantti(at)hel.fi
22.2. mennessä. Samassa viestissä voit lähettää sinua askarruttavia kysymyksiä, joihin vastataan nimettömänä infotilaisuudessa.

Infotilaisuuden ohjelma ja ohjeet osallistumiseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Nauhoitamme tilaisuuden ja se on katsottavissa kahden viikon ajan.

Jos sinulla on kysyttävää tilaisuudesta ja/tai tarvitset neuvoja osallistumiseen, voit soittaa toiminnansuunnittelijalle perjantaisin klo 10–11 puh. 050 569 6163.

Tiedustelut sähköpostitse: merja.jantti(at)hel.fi

 

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!