Yhdistyksemme hakee viestinnän asiantuntijaa

Avoin työpaikka: Viestinnän asiantuntija, Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry, Helsinki

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on omaishoitajien etujärjestö, jonka toiminta-ajatuksena on omaishoitoperheiden aseman parantaminen ja tukeminen. Työllistämme kahdeksan työntekijää ja jäsenistöä meillä on n.1000.

Etsimme joukkoomme viestinnän ammattilaista, jolla olisi kokemusta markkinoinnista ja varainhankinnasta. Työtehtäviin kuuluu koko yhdistyksen viestinnästä vastaaminen eri medioissa. Yksi tärkeimmistä on Oma-jäsenlehden toimitus. Viestinnän asiantuntija on mukana yhdistyksen avustuskohteiden viestinnän kehittämisessä ja sosiaalisen median viestinnässä. Työ on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Osa palkkauksesta tulee Kolmipyöräinen-avustuskohteesta, jonka keskiössä ovat erilaiset omaishoitoperheet ja heidän tukemisensa. Viestinnän kautta osallistetaan omaishoitajia viestinnän toteutuksessa ja kehittämisessä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään ammattikorkeakoulututkinto ja kiitettävä suomen kielen taito. Luemme eduksi terveys- ja sosiaalialan koulutuksen sekä omaishoidon ja yhdistystoiminnan tuntemuksen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta työhön. Työtehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistamaan ennakkotehtävän aiheesta: Jäsenhankintakampanjamainos ja kolme ideaa varainkeruusta paikallisyhdistyksessä

Tehtävän aloitusajankohta on heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on sosiaalipalvelualan G-palkkataulukko (G28).

Hakemukset tulee lähettää 2.2.2021 mennessä osoitteeseen:

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry
Ratamestarinkatu 7 B
00520 Helsinki

Kuoreen merkintä ”Työhakemus”

TAI

marja.ruotsalainen@polli.fi
soili.hyvarinen@polli.fi

Lisätietoja voi tiedustella arkisin klo 10–12:

Toiminnanjohtaja Marja Ruotsalainen puh. 040 168 4328
Omaistoiminnan kehittäjä Soili Hyvärinen puh. 0400 727 756

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!