OKA®- koulutuksen kouluttajakoulutus

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on järjestänyt OKA®-koulutuksen kouluttajakoulutusta.

Koulutus on suunnattu pääasiassa omaishoidon paikallisyhdistyksen työntekijöille, joilla on vahva tuntemus omaishoidon kentästä ja valmiudet ottaa vastaan kouluttajan rooli. Koulutuksen tavoitteena on siirtää OKA®-koulutusmalli kunkin omaishoidon yhdistyksen rakenteisiin ja toimintaan.

Toteutuneet kouluttajakoulutukset

Ensimmäinen OKA®-koulutuksen kouluttajakoulutus toteutettiin kolmipäiväisenä pilottikokeiluna Mikkelin seudun omaishoitajat ry:n kanssa. Koulutukseen osallistui Joensuun seudun, Pieksämäen, Savonlinnan seudun ja Mikkelin seudun omaishoitajat yhdistykset.

Toinen OKA®-kouluttajakoulutus järjestettiin Helsingissä 26.-28.2.2020 ja 9.-10.11.2020. Koulutukseen osallistuivat Turun seudun, Hiiden seudun, Tampereen, Itä-Uudenmaan ja Espoon ja Kauniaisten omaishoitajat ry:n yhdistykset sekä Lasten omaishoitajat ry:n edustajat ja Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n Omaisneuvon työntekijät.

OKA®-koulutuksen kouluttajakoulutuksesta paikallisyhdistykset saivat uusia ideoita ja oivalluksia omaan toimintaansa ja se koettiin arvokkaaksi työkaluksi omaan ammattipakkiin. Koulutus oli osallistujien mielestä antoisa, hyvin järjestetty, lämminhenkinen, mieltä avartava ja osallistava.

Seuraava OKA®-koulutuksen kouluttajakoulutus järjestetään Helsingissä 10.2.-11.2. ja 10.3.-11.3. 2022.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!