Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset voitti Veikkauksen viestintäkilpailun

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry on voittanut Veikkauksen valtakunnallisen Kampanjaremppa-viestintäkilpailun.

Teksti: Ari Liimatainen

Veikkaus etsi viime keväänä järjestöä, joka kaipaisi pientä pintaremonttia tai lihasvoimia johonkin viestintätempaukseen tai -kampanjaan. Valituksi tuli Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry.

Veikkauksen viestintäpäällikkö Riitta Nissi toteaa, että yhdistys valikoitui voittajaksi yli 30 hienon hakemuksen joukosta muun muassa 20-vuotisjuhlavuotensa ja kampanja-aiheen ajankohtaisuuden vuoksi.

– Meistä lähes jokainen on jossain elämänsä vaiheessa omaishoitaja. Moni on jo sitä tietämättään tai läheisten huomaamatta. Lisäksi valintaraati ihastui yhdistyksen viestinnän kehittämisen vahvaan etukenoon.

Veikkaus haluaa olla mukana tuomassa suomalaisten järjestöjen ääntä ja tärkeää työtä esille. Kampanjaremppa on tähän yksi väline.

– Tarjoamme yhdelle Veikkauksen pelien tuotosta tukea saavalle järjestölle mahdollisuuden rakentaa kampanja, jonka suunnitteluun se saa apua viestintätoimisto Cocommsilta. Samalla me Veikkauksen viestinnässä opimme paljon järjestön työstä ja saamme ideoita tuleviin toteutuksiin yhdessä järjestöjen kanssa.

20 vuotta omaishoitajien tukena

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Toiminnanjohtaja Marja Ruotsalainen kiittää kaikkia juhlavuoden kampanjaan osallistuvia omaishoitajia ja yhteistyökumppaneita.

– Haluamme lisätä omaishoidon arvostusta ja näkyvyyttä. Olemme todella innossamme, kun saamme työn tueksi Veikkauksen ja viestintätoimiston rautaiset ammattilaiset.

Kampanjarempan talkooporukka on nyt koottu, hihat kääritty ja työ onnistuneen kampanjan rakentamiseksi aloitettu. Tuloksia on luvassa omaishoitajien viikolla marraskuussa.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry on omaishoitajien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Neuvomme omaistaan hoitavia, kehitämme omaishoidon tukitoimia ja järjestämme vertaistoimintaa.

Lisätietoja:

Ari Liimatainen
viestinnän asiantuntija
Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry
050 408 1815
ari.liimatainen@polli.fi

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!