Omaishoitajasta kokemusasiantuntijaksi -infotilaisuus 4.10.

Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry käynnistää kolmannen omaishoidon kokemusasiantuntijakoulutuksen yhdessä Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa.

Teksti: Lea Lindqvist ja Minna Kataja-Rahko
Kuvat: Ari Liimatainen

Omaishoidon kokemusasiantuntijatoiminnan tavoitteena on osallisuuden lisääminen, palvelujen kehittäminen ja tiedon levittäminen. Koulutetut kokemusasiantuntijat tarjoavat näkyvyyttä omaishoiton moninaisuudelle ja lisäävät omaishoidon arvostusta.

Kokemusasiantuntija voi osallistua käytännön asiakas- ja potilastyöhön sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen koulutuksen kehittämiseen. Kokemusasiantuntijaa kuulemalla ammattilaiset saavat arjen kokemuksiin perustuvaa tietoa ja voivat ymmärtää paremmin asiakkaiden odotuksia ja tarpeita.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakumenettelyn kautta ja infotilaisuus asiasta järjestetään to 4. lokakuuta. Koulutus alkaa helmikuussa ja uudet kokemusasiantuntijat valmistuvat lokakuussa 2019.

Tervetuloa infotilaisuuteen to 4.10. klo 16 kuulemaan, voisitko juuri sinä toimia kokemusasiantuntijana tai voisitko ammattilaisena hyödyntää kokemusasiantuntijaa.

OKA-koulutuksen kutsu

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!