Tervetuloa Ratamestarinkadulle

Pääkaupunkiseudun omaishoitajien uusi osoite on Itä-Pasilassa.

Teksti: Ari Liimatainen

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on muuttanut nykyaikaiseen kiinteistöön Pasilan ytimessä. Osoite on Ratamestarinkatu 7.

Toiminnanjohtaja Marja Ruotsalainen toivottaa omaishoitajat ja yhteistyökumppanit lämpimästi tervetulleiksi uusiin toimitiloihin. Raikkaat tilat, joustavat kulkuyhteydet ja lähialueen palvelut ratkaisivat paikanvalinnan.

– Vihdoinkin uusi tila mahdollistaa toimintamme täysipainoisen kehittämisen. Luoksemme on entistä helpompi tulla kertomaan kuulumisia ja osallistumaan vertaisryhmiin. Toimitila on aiempaa suurempi, valoisampi ja esteettömämpi.

Toimistoaikana vieraat ilmoittautuvat A-rapun aulapalvelussa, josta heidät ohjataan toiseen kerrokseen. Katutasossa on myös lounasravintola.

Länsi-Pasilan toimitila suljettu

Länsi-Pasilan toimisto on nyt suljettu lopullisesti.

Marja Ruotsalainen kertoo, että uusien tilojen saaminen on ollut toiveissa jo usean vuoden ajan.

– Toimintakulttuurimme muuttuu ja hyvä niin. Viime vuonna havaitut sisäilmaongelmat vauhdittivat päätöstä, vaikka toimitilojen hintataso on pääkaupunkiseudulla korkea.

Työntekijät muuttivat Ratamestarinkadulle elokuussa kesälomien jälkeen. Tarjoamme tupaantuliaiskahvit torstaina 12. syyskuuta kello 9–18. Tervetuloa!

Uusista tilaisuuksista ja ryhmistä ilmoitetaan polli.fi-sivuilla, Oma-jäsenlehdessä, uutiskirjeessä, Facebookissa ja Twitterissä. Tietoja päivitetään sitä mukaa kuin ne varmistuvat.

Oma-lehti 3/2019 ilmestyy 22. elokuuta.

Joukkoliikenne sujuu

Ratamestarinkadulle on helppo tulla. Helsingin keskustasta julkisilla pääsee perille 20 minuutissa. Reitin ja pysäkit voi katsoa HSL:n sivuilta.

Kaikki lähijunat pysähtyvät Pasilassa. Kävelymatka Pasilan asemalta esimerkiksi Opastinsiltaa pitkin on vain muutama sata metriä.

Raitiovaunu 9 tulee Jätkäsaaresta Kampin, rautatieaseman ja Kallion kautta. Lähin pysäkki (Asemapäällikönkatu, pysäkkitunnus 0619) on Ratamestarinkadulla Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan edessä. Toimitilamme sijaitsee naapuritalossa.

Raitiovaunu 1 kulkee Kolmikulmasta Lasipalatsin, Etu-Töölön ja Sturenkadun kautta Mäkelänkadulle (Uintikeskus, 0271).

Raitiovaunu 2 ajaa Olympiaterminaalista Kauppatorin, Lasipalatsin, Töölön ja Eläintarhan kautta Länsi-Pasilaan. Länsi-Pasilasta sama raitiovaunu jatkaa Itä-Pasilan puolelle numerolla 7. Pysäkki (Asemapäällikönkatu, pysäkkitunnus 0619) on Ratamestarinkadulla Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan edessä. Toimitilamme sijaitsee naapuritalossa.

Viimeistään kun kauppakeskus Tripla ja asema valmistuvat, uudessa Pasilassa on miellyttävä kulkea myös jalan ja polkupyörällä. Pyöräilyn pääverkko kulkee Pasilan kautta, ja kaupunginosassa on useita kaupunkipyöräasemia.

Autolla voi saapua kolmen Hakamäentieltä Pasilaan kääntyvän liittymän kautta tai Mäkelänkadun suunnasta. Sörnäisistä tullaan Teollisuuskatua pitkin ja keskustasta Nordenskiöldinkadun kautta. Vieraspysäköinti on maksutonta.

Tervetuloa Ratamestarinkadulle!

Päivitetty 20.8.2019

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!