Millainen on omaishoitajan hyvä hetki?

Omaishoitaja, kuvaa hyvä hetkesi. Osallistu kilpailuun ja voita jokin upeista palkinnoista.

Teksti: Ari Liimatainen

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry järjestää omaishoitajille kulttuurikilpailun yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Kilpailun aihe on omaishoitajan hyvä hetki.

Kulttuurin käsite on kilpailussa laaja. Hyvän hetken voi kuvata esimerkiksi kuvataiteen keinoin, kirjoittamalla, valokuvalla, ääni- tai videotallenteella. Kilpailutyö voi siis olla myös runo, aforismi, tarina, sarjakuva, maalaus, käsityö tai piirros. Vain mielikuvitus on rajana.

Hyvät palkinnot

Kulttuurikilpailussa jaetaan pääpalkinnot kolmelle palkintoraadin valitsemalle kilpailijalle. Lisäksi arvotaan palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Palkintoina jaetaan viihde-elektroniikkaa, kirjoja, elokuvalippuja, hemmottelulahjakortteja…

Palkintoraadin muodostavat omaishoitajien, kulttuurin asiantuntijoiden ja kilpailun järjestäjien edustajat. Suojelijana toimii apulaispormestari Sanna Vesikansa. Hän jakaa palkinnot Oodi omaishoitajalle -tilaisuudessa Keskustakirjasto Oodin Kino Reginassa 29.11.

Näytä hyvä hetkesi

Kilpailuun voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudun omaishoitajat. Osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta eikä omaishoitosopimusta.

Kilpailutyöt lähetetään sähköpostitse osoitteeseen ari.liimatainen@polli.fi tai postiosoitteeseen Pääkaupunkiseudun omaishoitajat, Ari Liimatainen, Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki. Suurikokoisten tiedostojen siirtoon voi käyttää esimerkiksi WeTransfer-palvelua.

Töitä voi lähettää 22.9.2019 asti. Mukaan tulee liittää tekijän nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite.

Kilpailutöiden tekijänoikeudet säilyvät tekijöillä. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus käyttää teokseen sisältyviä elementtejä (kuten musiikkia) ja suostumus mukana olevilta henkilöiltä.

Järjestäjät pidättävät oikeuden julkaista ja versioida töitä tai niiden kuvia.

Omaishoitaja, osallistu rohkeasti ja näytä hyvä hetkesi!

 

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!