Upeita hetkiä, kiinnostavia tarinoita

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry tarjoaa Kimmo Ohtosen luontokalenterin 2020 jäsenetuna.

Teksti: Ari Liimatainen
Valokuvat: Kimmo Ohtonen

Toimittaja, luontokuvaaja Kimmo Ohtonen on valokuvannut upeita hetkiä Pääkaupunkiseudun omaishoitajien ensi vuoden kalenteriin. Suomen luontoa kuvatessaan hän pyrkii taltioimaan kiinnostavia tarinoita.

Jokaisessa kalenterikuvassa on tilanne, jossa Ohtonen on päässyt tarkkailemaan luontoa omin neuvoin ja oppimaan jotain uutta.

– Luonto itseisarvona on kiinnostanut minua lapsesta asti. Kamerani avulla pyrin tallentamaan hetkiä, jotka muuten useimmiten jäisivät meiltä näkemättä ja ymmärtämättä.

Isokokoinen luontokalenteri on maksuton etu Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n jäsenille. Kalenteri sisältää suomenkieliset nimipäivät, hyödyllisiä puhelinnumeroita, omaishoitotietoa, muistiinpanotilaa ja filosofisia ajatuksia.

Omaishoito on joukkuelaji – Lähde mukaan

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa omaishoidosta kiinnostunut. Jäsenyys ei edellytä virallista omaishoitajuutta tai kunnan kanssa laadittua omaishoitosopimusta. Jäsenyyden voi ostaa lahjaksi myös toiselle.

Uudet jäsenet saavat nyt kaikki loppuvuoden 2019 jäsenedut maksutta. Luontokalenteri on vuoden viimeisen Oma-lehden liitteenä.

Liity jäseneksi tästä linkistä. Liittymislomake on uuteen ikkunaan avautuvan sivun alalaidassa. Kirjoita paikallisyhdistykseksi Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry. Voit myös soittaa, puh. 040 533 2710. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden 2020 puolella.

Yksityishenkilöt, yritykset tai yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksi. Lue lisätietoja.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!