Koronavirus keskeyttää ryhmätoiminnan ja peruu tapahtumat

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry on keskeyttänyt ryhmien kokoontumiset ja peruu kaikki tapahtumat toistaiseksi.

Teksti: Ari Liimatainen

Päätös toiminnan keskeyttämisestä perustuu tämänhetkiseen tietoon ja kansallisiin linjauksiin koronaviruksesta. Haluamme osaltamme turvata sekä omaishoitoperheiden että työntekijöiden terveyden.

Henkilökunta työskentelee mahdollisuuksien mukaan etänä ja palvelee normaalisti puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Kaikista tapaamisista tulee sopia erikseen.

Pääkaupunkiseudun omaishoitajien puhelinneuvonta on auki ma–to klo 9–11 ja klo 12–15 numerossa 040 533 2710 (mpm).

Tilaa uutiskirje

Oma-lehti 2/2020 on mennyt painoon ennen perumispäätöstä, joten 26.3. ilmestyvän lehden tiedot tapahtumista eivät pidä paikkaansa eikä tilaisuuksiin voi ilmoittautua.

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja kerromme mahdollisista muutoksista polli.fi-verkkosivuilla ja muissa viestintäkanavissamme. Uutiskirje tarjoaa hyötytietoa suoraan sähköpostiin.

Annamme kaiken mahdollisen tukemme omaishoitoperheille koronaviruksen aiheuttamasta kriisitilanteesta huolimatta.

Oma-perjantaiposti

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry monipuolistaa viestintäänsä poikkeusoloissa. Kuukausittaisen uutiskirjeen lisäksi alkaa ilmestyä Oma-perjantaiposti, jonka saa sähköpostiin maksutta.

Tilaa Oma-perjantaiposti. Muista vahvistaa tilaus sähköpostiin tulevasta viestistä. Jos vahvistusviesti ei näytä saapuvan, tarkista myös roskapostikansio.

Henkilökunnan yhteystiedot

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!